Нешто тражите?

четвртак, 18. октобар 2012.

Освојите улазнице за "Хотел Трансилванију"

Од 4. октобра, на редовном репертоару биоскопа Tuckwood налази се филм “Хотел Трансилванија"

"Добродошли у Хотел Трансилванију", Дракулину резиденцију, где чудовишта и монструми, заједно са својим породицама могу доћи да се одморе и нађу уточиште од људи који их прогањају! Једног посебног викенда, Дракула је позвао неке од најчувенијих чудовишта света, Франкенштајна и његову невесту, Мумију, Невидљивог човека, породицу Вукодлака и друге, како би прославили 118. рођендан његове ћерке, Мевис. Нажалост, цео Дракулин свет прети да се уруши када се на вратима његовог хотела појави један сасвим обичан човек.




Tuck Vision и Детињарије поклањају Београђанима 2 x 2 карте за пројекцију филма "Хотел Трансилванија" у четвртак, 18. октобра у 16:45, у Таквуд Синеплексу. Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com, и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно!
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу