Нешто тражите?

четвртак, 25. октобар 2012.

“Кидс фест на бис” за викенд

Због великог интересовања, током предстојећег викенда, 27. и 28. октобра, у биоскопима у Београду, Новом Саду, Крагујевцу и Нишу биће приказани најгледанији филмови са 8. Дечијег филмског фестивала "Кидс фест", најавио је "МегаКом филм".

Цене улазница биће исте као на фестивалу и зависно од биоскопа и пројекције кретаће се од 160 до 370 динара.

"Кидс фест на бис" у Београду биће организован у биоскопима "Колосеј" (ТЦ Ушће), "Синеплекс" (Делта сити) и "Рода синеплекс", у Новом Саду у биоскопу "Арена синеплекс". Крагујевчани ће филмове моћи да погледају у биоскопу "Синеплекс Плаза", а нишка публика у биоскопу "Вилин Град".

На програму су анимирани филмови "Прича о делфину сањару" и "Марко Макако", 3Д филмови "Гумени Тарзан" и "Ледено доба 4: померање континената", као и играни филм "Тајна куће крокодила".

Сви филмови су синхронизовани на српски језик.

Осми дечији филмски фестивал трајао је од 15. до 21. октобра у Београду, Новом Саду, Нишу и Крагујевцу, а пројекцијама је присуствовало 32.747 малишана са родитељима и наставницима.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу