Нешто тражите?

четвртак, 25. октобар 2012.

Маскенбал за Ноћ вештица у Делта ситију

Традиционални дечији маскенбал, поводом празника Ноћ вештица, биће одржан у среду, 31. октобра, у шопинг молу Делта Сити.

Ревијални део маскенбала почиње у 18.00, у централном атријуму, када ће сви учесници имати прилику да представе себе и своје маске стручном жирију. У жирију ће ове године бити позната каратискиња Тања Петровић, дизајнер модних детаља Лејла Жерајић, као и представник Делта Ситија Дијана Хрубик. За добро расположење, као и свих претходних година, биће задужен водитељ програма, познати глумац Слободан Бода Нинковић.

После представљања, док жири буде већао, сви учесници маскенбала ће прошетати кроз Делта Сити, показујући своје маске окупљеним пролазницима. Троје најбоље маскираних биће награђени вредним наградама.

Малишане ће на маскенбалу забављати аниматори, штулари и балонџије а дружење са њима наставиће се и после проглашења најбољих маски.

Сви заинтересовани за учествовање у овом спектакуларном догађају, могу да се пријаве на инфо-пулту у Делта Ситију до 31. октобра.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу