Нешто тражите?

понедељак, 29. октобар 2012.

Лењи јастук - безброј (удобних) могућности

Иако је нешто мање познат код нас него лења врећа, лењи јастук је обожаван од свих који су га пробали, због своје способности да се користи на више начина и обликује према жељи - у фотељу за седење, душек за спавање, лежаљку за гледање телевизије или чак двосед.
Нарочито је омиљен међу тинејџерима који заваљени у лењи јастук воле да играју игрице.
Уклапа се у сваки простор - Лењи јастук идеалан је за кућу, станове, спаваће и дневне собе, викендице, баште, излете, играонице, вртиће, кафиће, салоне, канцеларије, као рођендански поклон за децу и старије. 
Лако одржавање - Лењи јастук пуњен је гранулатом стиропора који се прилагођава облику вашег тела, што пружа могућност да лежите или седите како год пожелите. Прави се од материјала који је водоотпоран, и веома се лако одржава. Довољно је да своју лењу врећу обришете мокром крпом и биће као нова.
Лако премештање - Захваљујући куглицама од стиропора, лењи јастук је веома лаган па га можете померати по целом стану, тераси или дворишту кад год то пожелите.
Идеалан за децу!  
Деца обожавају лењи јастук, јер га могу претварати у све што замисле у игри. Мекано пуњење лењог јастука спречиће повреде, а издржљиви материјали од који се праве једноставни су за одржавање. Кроз игру са лењим јастуком, деца развијају координацију покрета, моторику и одржавање равнотеже. 
Студио Лења врећа израђује јастуке од три врсте материјала: шотекс, вештачки велур и анимал принт, свих боја и дезена, у две величине: 140 x 110 и 180 x 140cm. За сва питања и наруџбине обратите се на email: lenjavreca@hotmail.com и на телефон 064/2937556. Све остале информације потражите на сајту или Фејсбук страни Лења врећа



Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу