Нешто тражите?

уторак, 30. октобар 2012.

Cineplexx вас води на филм "Астерикс и Обеликс: у Британији"

"Астерикс и Обеликс: у Британији" је још један од филмова о двојици храбрих и сналажљивих Гала.
Година је 50 п.н.е. а Цезар је гладан нових освајања. Као вођа славних легија, одлучиће да нападне острво које се налази на самом крају познатог света, мистериозну земљу под именом Британија.
Победа је брза и загарантована. Мада... Једно малено село успева да се одбрани, али њихова снага посустаје, па ће Корделија, краљица Британаца, одлучити да пошаље свог верног официра Одмереникса до потражи помоћ од Гала, у још једном маленом селу које је познато по свом отпору према најезди Римљана. У том селу, Астерикс и Обеликс већ имају пуне руке посла. Њихов старешина им је поверио задатак да од Плашивикса, његовог досадног нећака који је недавно дошао из Лутеције, направе правог мушкарца. А њихов задатак није ни приближно завршен. Кад Одмереникс дође по помоћ, Гали ће одлучити да му дају буре с њиховим чувеним магичним напитком. Астерикс и Обеликс ће га испратити до Британије, заједно са Плашивиксом. Уосталом, путовање ће пружити изванредну прилику да заврше обуку младог човека. Нажалост, никад не иде све по плану...
Астерикс и Обеликс у Британији 3Д
(Asterix and Obelix: God Save Britania 3D)
Почетак приказивања: 25.10.2012
Трајање филма: 110 минута
Жанр: авантура, комедија
Глумци: Gerard Depardieu, Edouard Baer, Fabrice Luchini, Catherine Deneuve, Guillaume Gallienne
Режија: Laurent Tirard


Cineplexx Delta City и Детињарије поклањају Београђанима 2x2 улазнице за филм "Астерикс и Обеликс у Британији" за уторак, 30. октобар у 17:40h.

Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com са насловом "Астерикс и Обеликс" и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно!
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу