Нешто тражите?

четвртак, 4. октобар 2012.

Октобарски породични викенд у биоскопима „Cineplexx“ и „Вилин Град“

Други по реду Породични викенд у биоскопима „Cineplexx Delta City“ у Београду, „Cineplexx Kragujevac Plaza“ у Крагујевцу и „Вилин Град“ у Нишу одржаће се 6. и 7. октобра, првог викенда овог јесењег месеца.

Током овог викенда од 12 до 16 часова посетиоци биоскопа „Cineplexx“ моћи ће да уживају у актуелним филмовима за децу и породицу, као што су „Храбра Мерида 3Д“, „Ледено доба 4: померање континената 3Д“ и нови анимирани филм „Хотел Трансилванија“. Током викенда премијерно ће бити приказан и „Гумени Тарзан 3Д“.

Део Породичног викенда биће забавни пратећи програми. У сва три биоскопа гостоваће маскоте из популарних дечијих филмова, мађионичари, балонџије и остали забављачи. Малишане који тада посете биоскопе „Цинеплеxx“ и „Вилин Град“ добијаће примерак часописа „Мали Политикин забавник“ и „Фун&Фит Кидс” овсене каше на поклон.

Уз картицу Породичног филм клуба, која посетиоцима млађим од 14 година омогућава ниже цене улазница и бесплатне кокице, током Породичног викенда оствариваће се додатних 10% попуста на већ снижене цене улазница. Више о картици и томе како се учланити у Породични филм клуб могуће је сазнати на адреси http://porodicniklub.cineplexx.rs.

Оваква биоскопска забава намењена породицама ће у биоскопима „Цинеплеxx“ постати традиција и одвијаће се сваког првог викенда у месецу.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу