Нешто тражите?

четвртак, 4. октобар 2012.

Нова Мим-пи колекција у бутику Wannabe&TOY + ваучер са 20% попуста!

Нова колекција јесен-зиму 2012/13 холандске модне марке Мим пи, за девојчице од две до десет година, увелико је у продаји у бутику Wannabe&TOY у улици Браће Југовића 2а у Београду.

Ново је и да се Wannabe&TOY  представио читаоцима најновијег броја Shopping news магазина, у коме се налази и флајер који доноси 20% попуста на нову Мим-пи колекцију! Овај магазин бесплатно се дели на бројним пунктовима широм Београда (Делта Сити, ТЦ Ушће, Зира Миленијум, Сити Хол, књижаре Лагуна, Туристичка организација Србије - инфо пулт).

Wannabe&TOY вас очекује и на предстојећем Дечијем сајму, где ће се представити у оквиру штанда  Shopping news магазина! 

У бутик су пристигли и нови модели  Катарине Рочеле и бренда Like flowers and butterflies, као и Ниниа јесења колекција свечане гардеробе за дечаке и девојчице. У понуди су и разне актуелне играчке за дечаке и девојчице и то по изванредно повољним ценама - Пепа прасе, Штрумпфови, Moxie Girl, Lalaloopsy, Бакугани, Зублси, Каћуз, Анђелина балерина, Диносауруси...

Треба напоменути да, међу многобројним аксесоарима за девојчице и дечаке - шналицама, тракама за косу, кишобранима, краватама, ташницама, и маме могу пронаћи понешто за себе - беџеве Мање Радић, накит и брошеве Катарине Рочеле, филцане огрлице Мо-ма и још много малих и великих изнендађења за децу и одрасле!



 


 




 






Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу