Нешто тражите?

четвртак, 29. новембар 2012.

Породични викенд 1. и 2. децембра у биоскопима „Cineplexx“ и „Вилин Град“ - поклањамо карте!

Премијера филма „Деда Мраз је пао на земљу“, „Мали Политикин забавник“на поклон и забавни пратећи програми за малишане.
 Породични викенд, забава која се одржава сваког првог викенда у месецу у биоскопима „Cineplexx Delta City“ у Београду, „Cineplexx Kragujevac Plaza“ у Крагујевцу и „Вилин Град“ у Нишу, биће 1. и 2. децембра.

Током овог викенда од 12 до 17 часова посетиоци биоскопа „Cineplexx“ моћи ће да погледају актуелне филмове за децу и породицу, као што су „Тајна куће крокодила“, „Разбијач Ралф 3Д“, као и филм „Пет легенди 3Д“, коме ће ово бити први викенд приказивања. Премијера филма „Деда Мраз је пао на земљу“, празничне авантуре о несташним клинцима, заказана је за 1. децембар, а премијери ће присуствовати и деца из Прихватилишта, којима је улазнице обезбедио београдски „Cineplexx“.

Део Породичног викенда су и забавни пратећи програми. У сва три биоскопа гостоваће мађионичари, балонџије, аниматори, а мали посетиоци ће моћи и да стварају у разним радионицама. Малишане који тада посете биоскопе „Cineplexx“ и „Вилин Град“ очекује „Мали Политикин забавник“ на поклон.

Cineplexx Delta City и Детињарије поклањају Београђанима 2x2 улазнице за филм „Деда Мраз је пао на земљу“ за суботу, 1. децембар у15:10h. 
„Деда Мраз је пао на земљу“
фантазија, комедија
(When Santa Fell to Earth) 
Бен и његови родитељи су се преселили у други град, где његова мајка планира да, након што се заврше божићнни празници. Бен није срећан у новој кући, а у школи не проналази пријатеље. У новом одељењу седи поред Шарлоте, хипи девојчице која је у ствари веома арогантна. Једнног дана, међутим, Деда Мраз са саоницама и ирвасима пада са неба директно пред Бенове ноге. Он бежи од непријатеља који желе да упропасте празнике, а Бен и Шарлота треба да му помогну. 

Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com са насловом „Деда Мраз је пао на земљу“ и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно! 
Pin It Now!

1 коментар:

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу