Нешто тражите?

уторак, 13. новембар 2012.

Јубиларни број магазина "Родитељ & дете"

У продаји је нови, 25. број магазина "Родитељ & дете". У питању је породични магазин, оригиналан и другачији по темама које обрађује, као и начину на који то ради.

У најновијем броју сазнаћете:

- Како је организован први "Базарко " - хуманитарна акција међуродитељске подршке;
- Да ли деца икада спавају?
- Како им објаснити чин зачећа?
- Да ли ће нам нове генерације бити (не)писмене?
- Како певачица Мари Мари доживљава родитељство и рад са најмлађима;
- Како кувати укусно и здраво деци са дијабетесом;
- Шта је кулинар Саша Мишић ново припремао са малим помоћницима;
- Како балет утиче на дечји развој?

Ту су и редовне рубрике - савети др. Зорана Миливојевића, колумне Јелице Грегановић и Јоване Папан, најкомплетнији водич кроз нове књиге, филмове и представе за децу, Бебологија, Путујмо с децом, Дечија страна, модни рапорт...
 
Редакција часописа „Родитељ & дете“, обележила је 08. новембра свој мали, али важни јубилеј - излазак 25. броја - окупивши своје пријатеље и сараднике у посластичарници "Мали Принц" на Обилићевом венцу. 
 
 
Пуни полета и идеја за још најмање 250 бројева, чланови редакције магазина "Родитељ & дете" настављају да се придржавају своје филозофије родитељства, и читаоцима поручују:
 
Не желимо много да вас саветујемо, јер верујемо да сваки родитељ има урођен инстикт, као и искуство предака, којим ће се руководити у одгајању своје деце. Уколико то још увек нисте урадили, завирите у наш магазин и сусретните се са КОЛЕВКОМ, ИГРОМ, ЧАРОЛИЈОМ, Детињаријама...Одрастајмо ЗАЈЕДНО, чувајући дете у себи!
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу