Нешто тражите?

недеља, 25. новембар 2012.

Били смо у Les Petits-у!


Бутик Les petits сигурно вам је већ добро познат, уколико сте родитељ који за своју децу бира одећу, обућу и аксесоаре врхунског дизајна и квалитета.
У овом цартву боја и шара у центру Београда, у Светогорској улици број 43, можете пронаћи брендове који су данашњу моду за децу довели на ниво уметности - француски Catimini, један од најстаријих и најпродаванијих европских брендова за бебе и децу, Deux par deux, већ годинама најбољи дечији бренд у Северној Америци, и феноменални шпански Desigual, популаран због свог креативног и иновативног дизајна, као и обиља јарких боја.
Осим гардеробе, у овом бутику пробране понуде, за своје малишане можете пронаћи чувену дечију обућу Pediped, као и Oilily торбе.

Свратили смо једног новембарског дана у ово шарено цартво у срцу града и разгледали њихову богату понуду.

Овом приликом сазнали смо да је јесења колекција шпанског бренда Desigual толико тражена, да је већ стигла и трећа допуна! Осим гардеробе и ранчева за девојчице и дечаке, ту су и мајце, капути и ташне за маме, а новитет је да ове јесени и бебе могу да буду у складу са својим родитељима и старијом браћом или сестрама.  Након више од 25 година рада и феноменалних креација стигла је и линија за бебе и то под слоганом ''Рођен да будем срећан'', у величинама од 3 до 24 месеца и за девојчице и за дечаке. 


Наравно, у овом "шареном царству у центру града" можете наћи и Pediped ципелице, Oilily торбице и ранчеве као и Микро тотинете. Ту су наравно и  весели и маштовити рајфови и шналице за мале шмизле.

 Радно време бутика је понедељак - петак 10:00-20:00 и субота 10:00-15:00. Све остале информације можете добити на телефон 011/3222-409. Добродошли у Les Petits!



















 
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу