Нешто тражите?

недеља, 30. децембар 2012.

Новогодишњи програм у биоскопу Синеплекс

Током предстојећих празника посетиоце биоскопа “Cineplexx Delta City” очекују разна дешавања. Већ 31. децембра и 1. јануара биће организована акција “Новогодишња филмоманија”, у оквиру које ће сваки десети посетилац добијати једну карту на поклон.

Први викенд у месецу биће, већ традиционално, резервисан за Породични викенд, који ће поводом празника трајати дуже, од 4. до 6. јануара. У оквиру јануарског Породичног викенда премијерно ће бити приказана комедија “Хаос у кући – маторци долазе”, затим нови документарни филм “Краљ пингвина 3Д”, синхронизован на српски језик, као и актуелни наслови за децу “Семијева велика авантура 2 3Д”, “Звончица и тајна крила 3Д” и “Пет легенди” – сва три, такође, синхронизована.

У периоду од 12.00 до 17.00 малишани ће у холу биоскопа моћи да се забављају у пратећим програмима и да се друже са маскотама. Мале посетиоце очекује и креативна радионица Агенције за чување беба и деце “Колибри”, као и кутак у коме ће моћи да играју “Green Games” – видео игре са еколошком поруком, које су у оквиру истоименог такмичења правили њихови вршњаци из разних градова Србије.

Чланови Породичног филм клуба биоскопа “Cineplexx” током Породичног викенда добијаће на поклон “Мали Политикин забавник” и празничне пакетиће.

Биоскоп ће последњег дана 2012. радити до 18.00, а првог дана 2013. године од 14.00. Од 2. до 13. јануара, током трајања школског распуста, “Cineplexx” ће радити и у преподневним часовима, као викендом.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу