Нешто тражите?

четвртак, 27. децембар 2012.

Фондација “Ана и Владе Дивац” представља бренд дечијих ствари “Ходи“

Фондација “Ана и Владе Дивац”са задовољством вам представља нови бренд дечијих ствари “Ходи“.
У оквиру асортимана “Ходи“ бренда налазе се неходајуће патике за бебе, сатенске патике, потрикле, беби бодићи и беби мајице. Поред сјајног дизајна, ходалице за дечаке су потписали и наши успешни спортисти Владе Дивац и Саво Милошевић.

Одевни предмети намењени најмлађима из “Ходи“ колекције представљени су јавности 26.децембра, у радњи Sons&Daughters, Меркатор Центар Београд, где је одржана успешна промоција бренда. Дечије ствари занимљивог дизајна и са веселим порукама свима су тога дана измамиле осмех на лице.

“Ходи“ производи могу се купити на штанду Фондације “Ана и Владе Дивац” у Ушће Шопинг Центру, у продавницама Sons&Daughters, Менда, Корнер Шоп, а током празника и на штанду Фондације “Ана и Владе Дивац” у ТЦ Крагујевац Плаза.

У циљу прикупљања додатних средстава за реализацију пројеката, Фондација „Ана и Владе Дивац“ основала је социјално предузеће Дивац ХОД чији се целокупан профит усмерава у Фондацију и на реализацију хуманитарних пројеката.
 


Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу