Нешто тражите?

понедељак, 17. децембар 2012.

Освојите карте за филм "Звончица и тајна крила"!

У спектакуларном филму “Тајна крила” Дизни с поносом позива публику на путовање са Звончицом, једним од највољенијих и најпрепознатљивијих ликова на свету, у задивљујући забрањени свет који ће јој донети фантастична открића о њеном животу.
Анимирана авантура за целу породицу, “Тајна крила” су фантастична прича која ће одвести Звончицу из топлог света Долине вила, преко “великог прелаза” у мистичну Зимску шуму. Ту ћемо упознати сијасет нових ликова зимских вила и открићемо магичну тајну: Звончица има сестру, подједнако добро расположену и разиграну Зимзеленку. 
 
Звончица и тајна крила 3Д (синхронизован)
Почетак приказивања: 20.12.2012
Трајање филма: 75 минута
Жанр: анимирани, фантазија

Cineplexx Delta City и Детињарије поклањају Београђанима 2x2 улазнице за филм Звончица и тајна крила 3Д (синхронизован) за уторак, 18. децембар у16:00 h.

Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com са насловом "Звончица и тајна крила" и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно! 
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу