Нешто тражите?

понедељак, 24. децембар 2012.

Cineplexx вас води на филм "Звончица и тајна крила"!

Анимирани филм "Звончица и тајна крила" по сценарију и у режији Робертса Ганавеја и Пеги Холмс, од 20. децембра је на редовном репертоару домаћих биоскопа.
У спектакуларном филму “Тајна крила” Дизни с поносом позива публику на путовање са Звончицом, једним од највољенијих и најпрепознатљивијих ликова на свету, у задивљујући забрањени свет који ће јој донети фантастична открића о њеном животу.
Анимирана авантура за целу породицу, “Тајна крила” су фантастична прича која ће одвести Звончицу из топлог света Долине вила, преко “великог прелаза” у мистичну Зимску шуму. Ту ћемо упознати сијасет нових ликова зимских вила и открићемо магичну тајну: Звончица има сестру, подједнако добро расположену и разиграну Зимзеленку. 
Звончица и тајна крила (синхронизован)
Трајање филма: 75 минута
Жанр: анимирани, фантазија
Cineplexx Delta City и Детињарије поклањају Београђанима 2x2 улазнице за филм Звончица и тајна крила 2Д (синхронизован) за уторак, 25. децембар у 14:20 h.

Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com са насловом "Звончица и тајна крила" и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно! 
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу