Нешто тражите?

четвртак, 3. јануар 2013.

Cineplexx вас води на филм "Хаос у кући - маторци долазе"

Шта се дешава када старомодни деда и баба преузму на себе да чувају модерно васпитане унуке? Сазнајте у урнебесној комедији о разликама између генерација "Хаос у кући - маторци долазе" (Parental guidance).
Били Кристал и Бет Мидлер чине брачни пар који пристаје да чува унуке, док је њихова ћерка на послу.
Упркос идеји да са унуцима успоставе однос по принципима 21. века, убрзо се враћају старомодним васпитним методама схватајући да је генерацијски јаз превелики.

Тако ће деца бити у прилици да први пут у животу пробају торту и играју се пиштољима на воду, али и дасама донесу неке важне животне одлуке. Из неспоразума и хаоса који настане када маторци стигну у мућу цела породица излази сложнија и јача него икада. 


Cineplexx Delta City и Детињарије поклањају Београђанима 2x2 улазнице за филм "Хаос у кући - маторци долазе" за петак 4.јануара у 13:40 h.

Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com са насловом "Хаос у кући" и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно!

Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу