Нешто тражите?

петак, 4. јануар 2013.

Дечје радионице за стварање књига

 Службени гласник, Библиотека града Београда и Лицеј позивају све заинтересоване основце и средњошколце да током зимског распуста учествују у разноврсним радионицама за стварање књига.

Организатори радионица позивају све учеснике млађе од 18 година да учествују у радионици за писање детективских романа, да се опробају као писци, илустратори, лектори, блогери, гласноговорници, новинари, критичари... За најбоље учеснике обезбеђене су и награде.

„Пријавите се код библиотекара у библиотеци „Невен“ (у Дому синдиката од 11 сати, сваког радног дана) или пишите на електронску адресу dragana2243@gmail.com. Уколико нисте у прилици да током зимског распуста долазите у библиотеку, објавите своју кратку причу или илустрацију на нашој фејсбук страници и учествујте на „Конкурсу за најбољу кратку причу и илустрацију за београдске основце и средњошколце“’, наводи се у саопштењу.

Приче и илустрације које буду највише коментарисане на фејсбук страници, као и оне које жири прогласи најинтересантнијим, биће објављене у књизи (у издању „Лицеја“ и „Службеног гласника“). Сами читаоци ће учествовати у избору (приче и илустрације које буду имале највећи број коментара биће објављене), а жири ће у обзир узимати аутентичност, оригиналност, креативност, али и правопис.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу