Нешто тражите?

четвртак, 10. јануар 2013.

Cineplexx вам поклања карте за филм "Краљ пингвина 3Д"!

„Краљ пингвина 3Д“, документарни филм који кроз узбудљиву причу о одрастању једног пингвина прича о скривеним и недоступним пределима Антарктика, налази се на биоскопском репертоару од 3. јануара.
Овај филм предстаља занимљиво и забавно путовање кроз нетакнуту природу Антартика. Ово је једно од најгушће насељених места на целој јужној хемисфери, и није лако освојити и сачувати своје место на њему.

Наш херој мора да се такмичи са стотинама других пингвина како би постао краљ и нашао девојку за себе. Он мора да издржи лед, снег и смртоносне таласе, мора да се бори против грабљивица које га нападају из мора, са копна и из ваздуха. Ипак, највећи тест пролази када се догоди трагедија, а његова породица зависи само од њега. Да ли је довољно јак да издржи и најтежи задатак? 
 
Cineplexx Delta City и Детињарије поклањају Београђанима 2x2 улазнице за филм Краљ пингвина за петак 11. јануар у 11 h.

Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com са насловом "Краљ пингвина" и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно!
Pin It Now!

2 коментара:

  1. Divno! Bas dugo nismo bili u bioskopu, a filmovi o zivotinjama su nam omiljeni! :)

    ОдговориИзбриши
  2. bili bi srecni da vidimo ovaj filmic!matic_ksenija@hotmail.com

    ОдговориИзбриши

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу