Нешто тражите?

среда, 13. фебруар 2013.

Радионице за мале научнике у "Пароброду"

Упис у "Свезналиште", бесплатну пилот-радионицу намењену малишанима из предшколских установа са Старог града продужен је до средине фебруара.
Јединствена научна мислионица биће одржана у реновираном простору Установе културе "Пароброд", прилагођеном деци тог узраста.

"Свезналиште" ће деци пружити прилику да открију чари науке кроз свет око себе, да кроз забавне и практичне активности уче да посматрају, питају, истражују, мисле и експериментишу.
 

"Материјали, појаве и живот три су области на које ће програм бити подељен, а деца ће учити оно што ће касније у школи бити математика, физика, хемија, биологија, природа и друштво. Замисао је да науку представимо као нешто што није баук, она је присутна током целог школовања и зато је боље да је деца заволе још пре школе", каже за "Блиц" водитељ радионице Ивана Дрндић Мештеровић, која је завршила хемију, а потом у Енглеској и тренинг за наставнике.

"Свезналиште" ће трајати три месеца у групама од два термина недељно, а број учесника је ограничен. (Mondo)
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу