Нешто тражите?

понедељак, 4. фебруар 2013.

"Живи Могли" - девојчица са најлепшим фотографијама из детињства!

Најбољи пријатељи су јој дивље животиње, купа се са крокодилима, а слон је њен "брат"! Она је сасвим обична девојцица, необичних интересовања, мала францускиња по имену Типи Дегре одрасла у дивљинама Африке.
Њени родитељи су фотографи дивљих животиња и врло брзо након рођења Типи је показала несвакидашњу способност формирања веза са дивљим животињама. Одрасла је са њима и успела је да остане жива и здрава, а животиње нису ни на који начин биле укроћене или обучаване.

Њену необичну дружину чине: слон Ебу, леопард звани Ј&Б, крокодили, млади лавови, жирафа, мунгос, ној, меркати, зебра, шита, змија, џиновка жаба и камелеони. Осим што Типи није била свесна разлике између ње и "другара", саме животиње су пријатељски одговарале на сваки њен поглед и додир. Негде у даљини би се губило свако родитељско "немој", Тити је потпуно слободно прилазила животињама и играла се са њима.

Након 20 година родитељи су одлучили да се врате у Париз, уписали су девојчицу у државну школу, али одрастање са животињама није могло да се пореди са дружењем са људима, па се Типи убрзо вратила у Африку и имала је кућно образовање. Данас је режисер и ради бројне емисије о дивљим животињама на Дисковери програму.

Погледајте сјајне фотографије детињства девојчице "у џунгли":
 






 
Pin It Now!

1 коментар:

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу