Нешто тражите?

петак, 1. март 2013.

Стиже „Кукурику шоу", нова серија за децу!

Редакција Дечјег и школског програма Телевизије Београд, 10. марта на Првом програму почиње емитовање нове луткарско-игране серије за предшколце Кукурику шоу.
Кроз духовите и динамичне драмске ситуације, игре, песме и приче, деци предшколског узраста биће понуђени различити образовни садржаји. Главне ликове оживели су Зорана Милошаковић Тасић и Срђан Јовановић.

„Као аутор текста могу само да кажем да су ликови потпуно превазишли неке моје идеје, да су живи ведри и весели и да је комплетна екипа била величанствена", каже сценариста Јасминка Петровић.

Редитељ Филип Чоловић сматра да је у данашње време веома тешко када су ствари веома брзе и када клинци гледају цртаће који су доста агресивни, направити неку ствар која ће бити питка, допадљива, а да се бави и едукацијом на неки начин.

„Гледајте Кукурику шоу, а знате зашто? Зато што сам ја Крештислав Петлић најпаметнији и најсмешнији певац на свету. Зато што ја Зорана Милошаковић Тасић препоручујем ову дечју емисију", кажу носиоци улога.

Серија од 15 епизода, уреднице Весне Видојевић Гајовић, емитоваће се недељом у 12.15 на Првом програму Радио-телевизије Србије, од 10. марта, а репризираће се суботом од 8.30 часова на Другом програму.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу