Нешто тражите?

недеља, 21. април 2013.

Лагуна вам представља бестселер серијал "Миа и ја"

Серијал "Миа и ја" издавачке куће Лагуна изузетак је од правила да дечје књиге не доспевају на листе најпродаванијих, будући да је први део "Миа и вилењаци" стигао на прво место топ листе Лагуниних књижара, а два наставка која су уследила такође се пробијају према врху.
Миа и ја: Миа и вилењаци
Изабела Мон

Полети с Миом у царство вилењака и једнорога!

Миа је заправо сасвим нормална девојчица, осим што се у њеном поседу налази тајанствена књига о далеком чаробном свету званом Сентопија. Једног дана се догодило чудо: Миа се обрела усред тог предивног царства – као вила која уме чак и да разговара с једнорозима!

Али овај прекрасан рај је у опасности. Мији и њеним новим пријатељима вилењацима предстоји велика авантура: спасавање Сентопије!


Миа и ја: Миа и трубица
Изабела Мон

Само што се Миа спријатељила с Винсентом у интернату, стигао јој је позив да се врати у Сентопију. Ово прекрасно царство вилењака својим нападима и даље угрожава злобна Пантеа. Но, панчић Федор поседује сасвим посебан инструмент. Његова трубица је врло делотворно оружје против свих непријатеља.

Нажалост, Федор је расклопио своју трубицу у делове и не зна више како да их састави...

 
 
 
 
Миа и ја: Лиријина тајна
Изабела Мон

Миа се у облику виле враћа у Сентопију где је очекује велико изненађење: женка једнорога Лирија очекује принову! Миа је, као и њени пријатељи Јуко и Мо, веома узбуђена и радосна због тога, али Лирија се не осећа добро и не може сама да оде до пећине Истине, где би њено ждребе требало да се роди. На сву срећу, у помоћ јој притиче Олујни једнорог – и дешава се велико, право чудо!

По идеји Герхарда Хана

Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу