Нешто тражите?

недеља, 19. мај 2013.

56. Змајеве дечје игре од 5. до 9. јуна

56. Змајеве дечје игре одржаће се у Новом Саду од 5. до 9. јуна 2013. године. Овогодишњи јунски програми Змајевих дечјих игара одржаће се под слоганом "Поздрави ми све на овом свету".

Управни одбор Међународног центра књижевности за децу – Змајеве дечје игре донео је одлуку да се ове године награда за изузетан допринос популарисању књижевности за децу додели Издавачкој кући "Пчелица" из Чачка.
 
Повеља Змајевих дечјих игара за изузетан допринос стваралаштву за децу, безграничну оданост свету детињства и најплеменитијим људским тежњама додељује се књижевнику Владимиру Андрићу, а награда за изузетан стваралачки допринос савременом изразу у књижевности за децу Милошу Николићу, књижевнику из Панчева.
Змајев песнички штап и част да отвори 56. Змајеве дечје игре припашће Мирославу Цери Михаиловићу, књижевнику из Врања. Признања ће добитницима бити уручена 5. јуна у Сремској Каменици.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу