Нешто тражите?

недеља, 26. мај 2013.

Лепи Брка на промоцији мајског броја магазина „Родитељ & дете“

У Горење Студију на Новом Београду, редакција магазина „Родитељ & дете“ одржала је у четвртак, 23. маја промоцију 31. броја овог јединственог часописа „за родитеље који мисле својом главом“.

Почасни гости промоције били су „гошћа уредница“ овог броја магазина, Јелена Петровић, уредница емисије „Београд здрав град“, као и Ненад Гладић (Лепи Брка) који је исекао торту, у част домаћина направљену у облику црвеног Горење фрижидера.
Домаћини из Горење Студија овом приликом представили су Горење Vitawаy соковник и послужили госте правим хладно цеђеним бадемовим млеком – савршеним витаминским напитком за целу породицу.

Главна уредница магазина „Родитељ & дете“, Мира Игњатовић, и извршна уредница, Јована Папан, представиле су мајски број магазина и издвојиле теме као што су: увођење здравственог васпитања у школе, учење деце како да располажу новцем, повратак деце природи кроз изградњу игралишта од природних материјала, као и искушења савремених мама у потрази за здравим намирницама за породицу. Уреднице су посебно истакле популарну рубрику „Ја, тинејџер“, коју пишу тинејџери, и то на српском и енглеском језику, као и редовне колумне познате списатељице, Јелице Грегановић, и доктора Зорана Миливојевића.






Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу