Нешто тражите?

уторак, 4. јун 2013.

Coca-Cola поклања 45 теретана на отвореном

Поводом 45 година пословања на нашем тржишту Coca-Cola систем ће изградити Coca-Cola активне зоне у општинама широм Србије.
Coca-Cola систем ове године прославља 45 година производње у Србији. Поводом значајног јубилеја, Coca-Cola систем ће грађанима широм земље поклонити 45 теретана на отвореном, а сами грађани ће бити у могућности да гласањем изберу општине у којима ће оне бити изграђене.

Овим пројектом биће обухваћене све општине у Србији подељене у три категорије према броју становника - мале, средње и велике. Почевши од 1. јуна до краја јула, грађани Србије ће путем сајта www.45godinausrbiji.rs моћи да гласају за општину у којој желе да се сагради Cocа-Cola активна зона, док ће бити изабрано по 15 општина са највећим бројем гласова у свакој категорији. Проглашење победничких општина биће објављено у августу, док је отварање прве теретане на отвореном предвиђено за септембар. Планирано је да до краја 2013. буде изграђено до 10 теретана на отвореном а преосталих 35 до маја 2014. године.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу