Нешто тражите?

петак, 12. јул 2013.

Лето на кеју за земунске малишане

Традиционална манифестација, осма по реду, Лето на кеју биће актуелна до 31. августа. На Летњој позорници шеталишта крај Дунава сваког четвртка, петка и суботе од 17.00 до 20.00, Земун ће бити центар Уникатне занимације.
Учесници ће усвајајући различите вештине научити како да се креативно забављају и како да увек осмисле своје слободно време. Путујући земљама света, слушајући приче о древним цивилизацијама научиће како да ”пробуде” машту, буду креативни и разоноде се уз летњи плес.

Путујући из државе у државу учесници манифестације Лето на кеју дружећи се са креативним и вештим уметницима и водитељима радионица из светских културних центара, научиће како да стварају и да искористе своје идеје.

Шта радити са крпицама, дугмићима и тракицама, како поступати са природним материјалима, као што су шкољке, перје или суво лишће и цвеће, како наћи инспирацију у предметима који нас окружују, како осмислити веселе празнике. Кроз креативне радионице учесници ће научити технике сликања на различитим и кроз израду костима и ношњи упознати традицију народа.

На крају путовања, у августу месецу учесници ће на истој летњој сцени изложити уникатне занимације, а жири ће наградити најбоље.

Манифестацију Лето на кеју организује Туристички центар општине Земун у сарадњи са креативном радионицом Хоби Арт уз подршку Министарства културе и информисања.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу