Нешто тражите?

понедељак, 15. јул 2013.

Поклањамо вам карте за "Усамљеног ренџера"

Од продуцента Џерија Брукхајмера и редитеља Гора Вербинског, филмског тима који стоји иза блокбастер франшизе „Пирати са Кариба“ стиже филм „Усамљени ренџер“, узбудљива авантура препуна акције и хумора, у којој је добро познати маскирани херој оживљен на потпуно нов начин.

Индијански ратник, Тонто (Џони Деп) препричава до сад непознате приче које су трансформисале Џона Рида (Арми Хамер), човека од закона, у легендарног борца за правду. Филм ће повести публику на узбудљиву вожњу препуну изненађења и духовитих сукобљавања у току које ће ови несвакидашњи хероји морати да науче да раде заједно и да се боре против похлепе и корупције.

Главне улоге: Џони Деп, Арми Хамер, Том Вилкинсон, Вилијам Фихтнер, Бари Пепер, Џемс Беџ Дејл, Рут Вилсон, Хелена Бонам Картер

Сценарио: Џастин Хејд, Тед Елиот, Тери Розио

Режија: Гор Вербински 

Taramaunt и Детињарије читаоцима поклањају 2х2 улазнице за пројекцију филма "Усамљени ренџер" у уторак, 16. јула у 20:20 часова, у биоскопу Tuckwood. Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com са насловом "Усамљени ренџер" и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно!
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу