Нешто тражите?

уторак, 24. септембар 2013.

Мала школа музичког бонтона у суботу на Коларцу

Центар за музику Коларчеве задужбине организоваће у суботу, 28. септембра од 11.00 сати, “Малу школу бонтона – Како се слуша концерт“, намењену деци предшколског и школског узраста и њиховим родитељима, али и осталим заинтересованима.


Водитељ/модератор, Милош Миловановић, дочекује децу испред Коларца и уводи их у холове, гардеробе, упознаје их са “правилима понашања” у концертној дворани, али их изводи и на сцену, где је у току припрема генералне пробе, упознаје их са инструментима на сцени, а потом заједно са њима прати концерт који је специјално припремљен за ту прилику.

Циљ тог пројекта је да код најмлађих суграђана развије културу слушања и посећивања концерата без обзира на њихово музичко образовање, с обзиром да се навика праћења музике у живом извођењу стиче и развија у најранијој младости, а касније постаје важан сегмент у формирању личности.

Музику из Дизнијевих филмова изводе Сања Симић, сопран и Немања Николић, клавир
Улаз је слободан!
Pin It Now!

1 коментар:

  1. Our research paper company writers work collaboratively with our team of researchers to ensure that every order is thoroughly researched before drafting.

    ОдговориИзбриши

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу