Нешто тражите?

петак, 11. октобар 2013.

У суботу загревање за 9. Кидс фест

Девети дечији филмски фестивал Кидс фест свечано се отвара 14. октобра у 11:30 у Дому синдиката, уз забавни програм и филм “Мирко немирко”, а током викенда биће организовано више активности у сусрет фестивалу. У суботу, 12. октобра, као припрема за почетак овог јединственог фестивала, одржаће се журка загревања у биоскопу „Синеплекс Делта Сити“.

Од 14 до 17 часова у холу испред биоскопа посетиоци ће се дружити са амбасадорком фестивала, глумицом Јеленом Јовичић, аниматорима из групе „Чигра игра“ и мађионичарима, а специјални гости журке биће фудбалски клуб „Партизан“ и његови првотимци, Саша Марковић и Милош Остојић.

„Партизан“ се придружује Кидс фесту у циљу промовисања добре забаве, правих вредности и фер плеја. Баш као што деца, са својим родитељима, подржавају играче са трибина, и бодре их на утакмицама, тако ће и сада моћи да се друже са представницима клуба, Марковићем и Остојићем, од 15 до 15: 30, и добију аутограме и поклоне поводом почетка школске године.

Црно – бели штанд биће место за забаву и представљање једног од најважнијих споредних ствари на свету како на журци загревања 12 октобра од 14 до 17h, тако и током Кидс феста, у Дому синдиката, од 14. до 20. октобра.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу