Нешто тражите?

четвртак, 7. новембар 2013.

"Спретно дете" школа спорта за најмлађе за здрав почетак у животу

 
 Већина родитеља покушава да пронађе одговарајући спорт за децу у ком ће се њихов малишан развити у здраво и спретно дете. Представљамо вам школу спорта "Спретно дете"  која на пет локација у Београду развија управо спретност и спортски дух код деце.
 
Тренинг за децу не треба да се своди на такмичења и стварање ривалства међу децом ако је неко дете мање спретно од другог. Вежбање деце је битно за развој, како физички, тако и психички - стидљива деца добијају самопоуздање када са успехом савладају њима прилагођене препреке за које су намењени полигони за децу. 
 
Полигони спретности свако дете могу претворити у спретно дете. Вежбање деце уз стручне тренере, осим што помаже да се деца правилно развију и касније одаберу одговарајући спорт за децу, код поједине деце исправља постојеће деформитете (равна стопала, крива кичма и сл.) или спречава њихов настанак.
 


Лагане гимнастичке вежбе у добро опремљеним салама су идеалан тренинг за децу.
Вежбање деце треба започети од навршене треће године. Тада су деца савладала трчање, скакутање на једној нози, силажење низ степенице, па су полигони за децу за њих прави изазов.

Полигони спретности су прилагођени узрасним групама деце и најбољи су тренинг за децу.
 
Здраво и спретно дете је уједно и сретно дете.
 
Таш, Миријево, Земун, Јужни булевар, Олимп - одаберите који вам део града највише одговара и научите своје дете од малих ногу да је здрав живот најважнија ствар!

 
ТАШ, V БЕОГРАДСКА ГИМНАЗИЈА

субота и недеља, 10-11 h


МИРИЈЕВО, VII БЕОГРАДСКА ГИМНАЗИЈА

уторак и четвртак, 18-19h


ЈУЖНИ БУЛЕВАР, ОШ КРАЉ ПЕТАР II КАРАЂОРЂЕВИЋ

уторак и четвртак, 19 - 20 h

субота и недеља, 11 - 12 h


ЗЕМУН, ОШ СВЕТОЗАР МИЛЕТИЋ

субота и недеља 16-17h

уторак и цетвртак 17:30-18:30 h


ОЛИМП, ОШ МАРИЈА БУРСАЋ

субота и недеља, 18:30 - 19:30h
 
gimnastika@spretnodete.com
065/8-555-222
063/8-555-222
http://gimnastika.rs
 
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу