Нешто тражите?

уторак, 13. март 2012.

Baby chic - тотална распродаја због затварања

Драги наши верни купци и обожаваоци,

Морамо да Вам саопштимо да смо после дугог размишљања и оклевања да то урадимо, одлучили да затворимо нашу малопродају у Булевару краља Александра 171.
Овај посао смо започели са великим ентузијазмом, са жељом да у њему пре свега уживамо што заиста и јесмо. Провели смо дивне тренутке припремајући Ваше малишане за њихове посебне тренутке. Обожавали смо Педипед заједно. Међутим, у овим тешким временима, за успех у послу, поред лепе идеје и велике жеље да се онда спроведе у дело, потребно је и много среће.

Имали смо прилике да у ове три године упознамо велики број Вас, дивних људи, дивних родитеља и то је оно што сматрамо правим добитком у овом послу.
Захваљујемо од срца свима који су нас подржавали од почетка.

У нашој радњи је већ неко време актуелна ТОТАЛНА РАСПРОДАЈА свих артикала, тако да она и даље траје док трају залихе, а најкасније до 30.04.

Baby chic Facebook страница ће и даље бити активна и преко ње ћемо наставити да Вам нудимо нове колекције, али искључиво по принципу поручивања.

Велики CHIC поздрав! ♥

Дечији бутик  "Baby chic", Булевар краља Александра 171, Београд,
тел. 0112419941 и 0606611910












Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу