Нешто тражите?

четвртак, 28. јун 2012.

Ледено доба 4 стиже! Cineplexx вам поклања 3x2 улазнице!



Ледено доба 4: померање континената, синхронизован на српски језик, премијерно ће бити приказан првог јула у Сава центру.
Омиљена филмска тројка – Мени, Сид и Дијего упуштају се у највећу авантуру до сада, након што катаклизма изазове раздвајање континената. Плутајући на леденом брегу, одвојени од остатка крда, њих тројица покушавају да се преко мора врате кући. Изазови пред њима су никада већи – морска створења, непознати нови свет, гусари. Скрета, који још увек јури свој жир, овога пута очекују авантуре у каквима се ниједна праисторијска веверица није нашла.
У четвртом наставку филмског серијала „Ледено доба“ појављује се и неколико нових, занимљивих јунака: Манијева и Елина ћерка сада је већ бунтовна тинејџерка, Бресквица, Сид има незгодну Бабу, а ту су и тигрица Шира и капетан Трбосек, опасни вођа гусарског брода.


У улози Манија, као и до сада, појављује се Никола Ђуричко, Срђан Милетић игра Сида, Воја Брајовић традиционално даје глас Дијегу. Глас Ели позајмљује Исидора Минић, а Горан Јевтић и Лако Николић играју опосуме Креша и Едија, два Бресквичина „ујака“. Новим ликовима гласове ће позајмити: Маша Дакић, Душанка Стојановић, Катарина Марковић и Виктор Савић. Режију синхронизације потписује Горан Јевтић. 
Први филм Ледено доба снимљен је 2002. године, а следили су Ледено доба 2: Отапање (2006) и Ледено доба 3: Диносауруси долазе (2009).




Cineplexx Delta City и Детињарије поклањају Београђанима 3x2 улазнице за Ледено доба за уторак, 2.јул у 15:00h.
Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com са насловом "Ледено доба"и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно!   
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу