Нешто тражите?

понедељак, 11. јун 2012.

Велико снижење у бутику Les petits!

У бутику Les petits данас почиње велико снижење целокупног летњег програма брендова Catimini и Desigual, од чак 30%!
Уколико се спремате за летовање, ово је место на коме можете своје дете опремити за плажу од главе до пете - у понуди су купаћи костими, сандале, шеширићи и качкети.

И даље је актуелна могућост наруџбине нове колекције Pediped обуће са 10% попуста уз капарисање. Тренутно се припрема нова поруџбина, која ће стићи крајем јуна. 

 Ту су и популарни Микро тротинети, скутери који се данас продају у преко 50 земаља широм света, и који су синоним за удобну, безбедну и лаку вожњу, уз модеран и леп дизајн. У понуди су модели за све узрасте.

У Les petitsувек можете наћи и велики избор шналица и рајфова, математичке играчке и уникатне Цока Кавалини коњиће, као и Oilily,  Микро и Desigual торбе. 


 

Избор поклона више није проблем, било да је повод рођендан или било који значајни датум, нећете погрешити ако купите  ''Les petits поклон ваучер'' . Не треба да размишљате да ли ћете одабрати одговарајућу величину, боју или чак артикал... једноставно купите поклон ваучер(е) у износу који желите, а особа којој га поклоните може да изабере нешто по свом укусу. У оптицају су ваучери од: 500, 1.000, 2.000 и 5.000 динара. Не заборавите да, поред кеша и картица, постоји и могућност плаћања чековима.  
Добродошли у Les petits!


 









 











 





Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу