Нешто тражите?

уторак, 5. јун 2012.

Oтворен први ''Клуб мама дојиља''

Данас је у Београду отворен први ''Клуб мама дојиља'' код нас, са циљем да се утиче на подизање свести будућих мајки о важности и предностима природне исхране одојчади за њихов здрав развој.
Радионице ''Клуба мама дојиља'' водиће стручњаци у домену педијатрије, уз савете психолога и биће потпуно бесплатне за све заинтересоване.

'Центар заедукацију родитеља ''Породично гнездо'' у свом програму рада има ''Школу родитељства'' која ради пуних 11 година, из чистог ентузијазма, потпуно бесплатно за све заинтересоване будуће мајке и родитеље. Група стручњака волонтера, радећи са будућим родитељима, дошла је до закључка да је неопходна пракса у виду сусрета родитеља са искуством и будућих или новопечених родитеља јер се у директном сусрету најбоље учи и преносе знања. Као најпотребније знање издвојило се дојење беба, за које будуће мајке највише страхују. Врло је битно да мајке знају све предности дојења и потенцијалне опасности са којима се могу сусрести чим крене лактација. Да би период дојења био њихово најлепше искуство у одгајању детета, отварамо ''Клуб мама дојиља'', где ће имати прилику да се друже, размењују искуства, на тај начин сазнају све о дојењу беба и разреше недоумице које имају'', каже Нада Лазић, оснивач Центра и координатор ''Клуба мама дојиља''.

Радионице КЛУБА МАМА ДОЈИЉА оргазује и спроводи Центар за едукацију родитеља ПОРОДИЧНО ГНЕЗДО два пута месечно - сваког првог уторка и последњег четвртка у месецу, од 5. јуна, у термину од 13 до 14 часова, у просторијама играонице JUMP, у улици Емилијана Јосмовића 4/2, преко пута Дома војске. Сви заинтересовани се могу пријавити на телефон 064-168-27-77 или на електронску адресу: skolaroditeljstva@gmail.com.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу