Нешто тражите?

понедељак, 20. август 2012.

“Трофеј Београда” у тенису за девојчице и дечаке до 12 година

“Трофеј Београда” у тенису за девојчице и дечаке до 12 година биће одржан од 21. до 23. августа на теренима Тениског клуба “Трим” на Кошутњаку, под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину града Београда.
На престижном турниру наступиће клубови из Бањалуке, Винковаца, Скопља, Подгорице, Суботице и Београда, по систему “Хопман купа”, најавили су организатори из Тениског савеза Београда.

Најављен је долазак најквалитетнијих такмичара који су у врху ранг-листа својих тениских федерација, истакао је Драган Ћирић, представник ресорног секретаријата, задужен за организацију манифестације “Трофеј Београда” у свим спортовима.

– Посебност оваквог вида турнира је да се у случају нерешеног резултата игра микс-дубл, који одлучује победника. Овим правилом се поспешује уиграност наших младих такмичара у тој дисциплини, која иначе није заступљена у млађим категоријама, што у њиховом даљем развоју може да буде недостатак. Такође, не треба заборавити да је велики број наших младих тенисера, попут Микија Јанковића, Момира Кецмановића и Николе Милојевића, који сада у категоријама од 14 до 16 године бележе одличне резултате и у европским оквирима, управо стасавао на овом и сличним турнирима – истакао је Ћирић.

Почетак такмичења је заказан за сутра у 10.00, после уводног жребања, док је свечано отварање од 17.00, истичу организатори и позивају све љубитеље тениса да дођу у што већем броју и подрже будуће шампионе. (Беоинфо)
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу