Нешто тражите?

четвртак, 16. август 2012.

Бесплатан спортски камп за децу и омладину

У организацији Београдског савеза за спортску анимацију и рекреацију (БСАР), уз подршку Савеза за анимацију и рекреацију Србије (САРС) и Града Београда – градског секретаријата за спорт и омладину Града Београда одржаће се бесплатан камп олимпијских и мулти спортова.
Камп ће се одржавати током викенда у Хајд парку (Савски венац), 18. августа од 9.00 до 12.00, и на Савском кеју (блок 70, Нови Београд), 19. августа од 9.00 до 12.00.

Камп ће садржати пет спортова, од којих су три олимпијска: стреличарство, бадминтон и тенис, а два спадају у групу мулти спортова – спидминтон и ултимат фризби. Камп је намењен првенствено деци и омладини ради квалитетнијег и садржајнијег провођења летњег распуста, али су и сви остали (одрасли, родитељи, баке и деке…) добродошли јер је идеја и циљ оваквог програма омасовљавање и популаризација спорта и рекреативног вежбања свих категорија становништва.

Програм кампа је тако осмишљен да се учесници кроз посебно прилагођен програм обуке оспособе за самостално бављење поменутим спортовима, а потом да се укључе и у активно бављење спортом. Учесници ће се упознати са свим детаљима око опреме, са правилима и пропозицијама такмичења у стреличарству, бадминтону, тенису, спидминтону и ултимат фризбију. Кад је у питању практичан део учесници ће кроз посебно припремљен и прилагођен програм савладати све основне технике, ставове, ударце…

Циљ кампа је популаризација рекреативног вежбања међу нашим суграђанима, приближавање и упознавање са мање познатим спортовима, активно провођење времена у природи, окупљање породице и здраво дружење. Додатне информације: 064/615-35-79, savezars@yahoo.com. (danubeogradu.rs)
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу