Нешто тражите?

субота, 6. октобар 2012.

Први "Базарко" на Дечијем сајму


У оквиру Дечијег сајма 12, 13. и 14 октобра биће представљен занимљив пројекат под називом “Базарко”, под слоганом “Вашој деци неопходно! Другој деци непотребно! И обратно!”
У овој акцији магазина “Родитељ и дете”, коју су подржали Град Београд, Секретаријат за дечију заштиту и Секретеријат за социјалну заштиту, учествоваће и познате личности из света музике, спорта, глуме, књижевности, новинарства. Приход од првог Базарка, који је хуманитарног карактера, биће намењен дечаку Џодић Растиславу из Матарушке Бање. Осим за њега, помоћ се прикупља и за још пет социјално угрожених породица.

Циљ акције је да се помогне родитељима да у време кризе лакше набаве све што им је неопходно за децу. Дечије коришћене ствари заузимају непотребно простор док је увек недовољно новца за нове ствари. Родитељи и деца ће моћи да мењају, продају и купују дечије коришћене ствари, што представља ефикасну употребу непотребних породичних ресурса.

Такође, БАЗАРКО утиче на ширење позитивних - породичних, грађанских и друштвених вредности.

Придружите се пројекту БАЗАРКО - помозимо свако на свој начин деци и родитељима и тиме покажимо како се практично решавају проблеми и изазови који стоје пред свима нама!

Видимо се на штанду Базарка!
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу