Нешто тражите?

уторак, 23. октобар 2012.

Deux par deux и Catimini стигли су у "Les Petits"


Октобар је био месец пун догађаја у бутику Les Petits, у центру Београда (Светогорска  43). Стигле су зимске колекције француског Catimini-ја и канадског бренда Deux par deux, као и нова колекција Oilily торбица.
Уз већ пристигли шпански Desigual, радња је сада у пуном шаренилу боја и дезена из маште врхунских дизајнера за децу.

 
А како не би биле запостављене и домаће снаге, од понедељка, 1. октобра, у продаји је дечија колекција ШЛИЦић. Као што вероватно већ знате, ШЛИЦ представља аутентични српски заштићен бренд/шоп који се бави продајом, производњом и дистрибуцијом дизајниране, уникатне одеће, обуће, накита и асесоара. 

ШЛИЦић је мини колекција ШЛИЦА намењена најмлађима, а дизајнер ових уникатних модела је Катарина Вуковић.
Les Petits, заједно са београдским бутиком Oilily, представио се и на недавно одржаном Дечијем сајму у хали 3 Београдског сајма.

Наравно, у овом "шареном царству у центру града" можете наћи и Pediped ципелице као и Микро тотинете. Ту су наравно и  весели и маштовити рајфови и шналице, занимљиве математичке играчке, коњићи Цока Кавалини..

Радно време бутика је понедељак - петак 10:00-22:00 и субота 10:00-15:00. Све остале информације можете добити на телефон 011/3222-409. Добродошли у Les Petits!












Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу