Нешто тражите?

недеља, 9. децембар 2012.

Баланс месец - "Добра играчка" из Суботице

Да би обрадовала и заинтересовала дете, играчка не мора само да буде забавна, већ може и подстицати развој одређених знања и вештина.
Управо такве играчке већ више од две деценије израђује занатска радионица Коцкица из Суботице.
Пошто је Коцкица занатска радионица производња је малосеријска. Играчке се израђују од квалитетног дрвета, а код финализације води се рачуна о томе да сви производи буду тако обрађени да немају оштре ивице и да нису опасни за децу. Фарбање се врши ручно еколошким бојама које поседују сертификат (атест) ИСО 14001. 
Баланс месец је играчка која се састоји од једног месеца, осамнаест ваљака (у три димензије и шест боја) и коцкице. Предвиђена је за игру у пару и то по једноставним правилима: играч баца коцкицу, затим спушта ваљак одговарајуће боје на месец који се љуља. Играч који избаци месец из равнотеже и обори ваљке - испада из игре. 

Играчка "Баланс месец" проглашена је за “Добру играчку” 2011. године, што је престижно признање које додељује друшво "Пријатељи деце Србије".

Играчке из Коцкице можете наручити преко сајта, Фејсбук профила или на телефоне 024 576-957  и  064 14 33 926.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу