Нешто тражите?

понедељак, 21. јануар 2013.

Зимско снижење у Шлицу - мајице од 2000, капути од 6000 динара!

У царству модних сладокусаца, бутику ШЛИЦ у центру Београда (Палмотићева 23) почело је снижење од 30% на сву одећу!


ШЛИЦ представља аутентични српски заштићен бренд/шоп који се бави продајом, производњом и дистрибуцијом дизајниране, уникатне одеће, обуће, накита и асесоара. Специфичност бренда, поред тога што је сваки комад уникатан, је и та да је апсолутно све дизајнирано и направљено у Србији.

Шлиц постоји од 2004 године, и почетна идеја остала је непромењена: у мору истог – истакни се, буди другачија, буди уникатна, буди оригинална, буди најлепша на свету, а носи домаће и то још на ћирилици! Замислите младе школоване људе, па још и уметнике, и то оне талентоване - који већ годинама стварају права ремек-дела „за понети“, приступачна свакоме, а не морате их крити под кључем. Штавише, пожељно је да се кочоперно понашате у њима јер, признаћете, лепо је знати да сте привилеговани купац уникатног одевног предмета који вам је олакшао новчаник колико и куповина било које од оних „имамо је сви у улици“ крпица у неком од неонских гласноговорећих мамутских мега-супер-трупер франшиза „сторова“.

Тренд је питање глобалне слуђености маса, а „ШЛИЦ“ се са својим ауторским тимом заиста труди да код људи створи потребу за креативном аутентичношћу. Дођите и проверите зашто је „ШЛИЦ“ незаобилазна тачка сваком странцу и земљаку из дијаспоре при обиласку Београда. Постаните поносни на оно што је само ваше, а други би хтели да имају - али не могу!

Закопчајте се на свој начин!


Шлиц - Палмотићева 23
тел 3236 429
http://www.slic.rs













Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу