Нешто тражите?

четвртак, 7. фебруар 2013.

Тесла, Ајнштајн и Марија Кири нови суперхероји?

Чувени научни умови могли би да буду нова генерација стрип суперхероја, најављују амерички савремени цртачи. Никола Тесла, Алберт Ајнштајн и Марија Кири већ су „трансформисани“ у Високи Напон, Доктора Е и Мадам Радијацију.


Нове генерације добиле су однедавно нове суперхероје - научнике, који су, према мишљењу савремених америчких цртача, коначно заслужили да се нађу у друштву одабраних.

Оно што су за данашње родитеље били Супермен, Спајдермен и Бетмен, за децу ће бити највећи умови 20. века, па су се тако научници као што су Никола Тесла, Алберт Ајнштајн и Марија Кири „трансформисали" у суперхероје.

Уз нове улоге и занимљиве костиме стилизоване сходно епохи у којој су живели, осмишљена су овим научницима и нова имена - Тесла је преименован у суперхероја Високи Напон, Ајнштајн у Доктора Е, а Марија Кири у Мадам Радијацију, пише сајт телеграф.рс.

Три нова суперхероја своје моћи користиће искључиво за добробит човечанства, а о томе на која ће све искушења наилазити током својих авантура, како ће се у њима сналазити, као и како ће изгледати њихове мрачне стране, љубитељи стрипа сазнаће тек када се стрип буде у продаји.

 
 
Теслина моћ ће лежати у рукама, којима је у стању да уз помоћ огромне количине високог напона спржи сваког непријатеља. Из поменуте тројке он је истовремено и суперхерој са највећом издржљивошћу, оном која се може мерити само са Суперменовом, Вулвериновом или Капетана Америке.

Извор високог напона код Тесле лежи у његовим грудима, одакле се муњевитом брзином спушта до врхова прстију и прети да свакога ко му се замери претвори у прах и пепео.

Летење је нешто што се подразумева, те неретко у жару борбе, суперхерој Високи Напон изненади свог непријатеља тиме што се појави са стране са које га негативац ни у најлуђим сновима није очекивао.

Ајнштајново главно оружје је његов ум, којим не само што може да предвиди будуће догађаје, прочита нечије мисли, већ и да контролише време и помера ствари погледом, а у кризним ситуацијама може да прибегне и телепортацији.

Једина жена међу новим суперхеројима, Марија Кири добила је радиоактивну моћ. У борби, Киријева је у стању да високом радијацијом у истој секунди убије сваког свог непријатеља, довољно је чак и само да баци поглед кроз своје специјалне радиоактивне наочаре, па да онај који јој се супротставио умре у најгорим мукама. (rts.rs)

Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу