Нешто тражите?

четвртак, 9. мај 2013.

Изложба Трансформерс играчака у суботу и недељу

Током викенда, 11. и 12. маја, у Центру за културу и спорт “Шумице” биће отворена друга изложба Трансформерс играчака са целокупним приказом ове франшизе.
Биће приказани разни колекционарски примерци играчака из свих серијала ове франшизе која већ 29 година фасцинира и децу и оне мало старије. Посетиоци ће моћи да виде и фигуре старе више од 25 година чија се вредност на светским аукцијама веома високо котира. Догађај ће бити испраћен видео записима цртаног филма “Трансформерс”, који је популарност код нас стекао крајем 80-их година, нарочито у време приказивања на тадашњем каналу РТБ1, у незаборавној синхронизацији наших познатих глумаца: Николе Симића, Властимира Ђузе Стојиљковића, Наде Блам, Љубише Баје Бачића и Мирослава Бијелића.

Изложба Трансформерс играчака је несвакидашња јер се тек други пут организује на нашим просторима, док у свету постоје врло популарне и веома посећене конвенције овог типа. Организатори су колекционари играчака Трансформерс, који су, као велики љубитељи свега што има везе са трансформишућим роботима, основали и регистровали своје удружење под називом “ТрансФанс Србија”.

Радно време је од 10.00 до 20.00, а цена улазнице је 100 динара.
 
(danubeogradu.rs)
 
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу