Нешто тражите?

четвртак, 23. мај 2013.

На Калемегдану у суботу Берза играчака и дечја радионица моделирања

ЈП „Београдска тврђава” и Клуб љубитеља играчака организују, по други пут, Берзу играчака на Београдској тврђави у суботу, 25. маја, од 10 до 15 часова код фонтане „Борба”.
Размена, куповина и продаја играчака није намењена само деци, већ и одраслима, а главна активност биће усмерена и на хуманитарну акција. Циљ берзе је да се прикупи што више играчака за децу у оквиру акције „Срце за децу”, као и за Центар за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској. У акцији ће узети учешћа и деца из Центра за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју – Дневни боравак Стари град.

У исто време, на Музичком павиљону одржаће се дечје радионице „Jumping Clay” у којима ће деца учити основе технике моделирања и моћи да направе своје креације. „Jumping Clay” је најиновативнија, најнетоксичнија и најдивнија глина на свету. Уз помоћ инструктора, деца ће учити основе моделовања 25. и 26. маја и 1. и 2. јуна. Прва радионица траје од 10 до 12 часова, а друга од 12 до 14 часова. У радионици могу да учествују и родитељи. Пријављивање је на мејл decja.radionica@beogradskatvrdjava.co.rs.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу