Нешто тражите?

петак, 24. мај 2013.

Отворен креативни дечји град у центру Београда

Креативни дечји град под називом Minicity своја врата свечано је отворио у среду, 22. маја на IV спрату Робне куће Београђанка, уз помоћ глумице Борке Томовић и дечјег хора „Колибри“. Прву прилику да се упознају са овим иновативним концептом имале су колеге из медија са својим малишанима, као и пријатељи Minicity-ја.

Врата креативног дечјег града Minicity биће отворена за јавност од петка, 24.маја, од 10 часова.

Миницитy је потпуно нов приступ потребама наше деце, до сада невиђен на нашем тржишту - едукативни, креативни, шарени прозор у свет одраслих који представља интерактивни тематски парк за децу. Овај мали град састављен је од 25 занимљивих целина. Основна идеја је да малишанима узраста 3-12 година приближимо реалан живот кроз забаван приступ упознавању различитих занимања.
 

Родитељи ће моћи својим малишанима да приуште забаву едукативног карактера где деца уз помоћ аниматора уче кроз игру и дружење, док упоредо изражавају своју креативност, испољавају своја интересовања, сазнају нове ствари о свету који их окружује, развијају и унапређују своје социјалне вештине у блиској интеракцији са другом децом.
На Позорници Minicity-ја, деца ће учити да глуме, певају и плешу, у Парку ће стицати знања о екологији и заштити природе, а у Креативној радионици ће мали креативци сликати, фарбати, правити колаже или вајати. За то време њихови родитељи моћи ће да попију кафу са пријатељима, прочитају новине, оду на интернет или уживају у квалитетном оброку и колачима, знајући да се њихово дете проводи у чистом и безбедном окружењу.
Minicity је отворен за посете сваког дана, сем понедељка, од 10 до 21 часова. За све информације о ценама улазница, бесплатним групним посетама и попустима, можете посетити сајт www.minicity.rs.

 

Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу