Нешто тражите?

субота, 25. мај 2013.

Cineplexx вас води на филм "Чувари тајног краљевства 3Д"!

 
„Чувари тајног краљевства“ је најновија 3Д авантура аутора анимираних филмова „Ледено доба“ и „Рио“.
Епска сага инспирисана књигом Вилијама Џојса „Лифмен и храбре добре бубе“ представиће нам свет какав до сада нисмо видели. Мери Кетрин је ћерка професора Бомбе који је посвећен проучавању групе необичних ратника, заштитника шуме. Када М.К. изненада доспе у њихов тајни универзум, затећи ће се усред борбе сила добра, које штите природу, и сила зла које желе да је униште. Док покушава да пронађе начин да се врати кући, она мора да удружи снаге са јединственим становницима шуме, како би сачували њихов и наш свет. 
 
 
 
Cineplexx Delta City и Детињарије поклањају Београђанима 2x2 улазнице за филм Чувари тајног краљевства 3Д“  за понедељак, 27. мај у 16:00 h.

Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com са насловом "Чувари тајног краљевства" и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно!
Pin It Now!

2 коментара:

  1. Анониман26. мај 2013. 00:44

    uvek sve u beogradu...a nijedan komentar nemate iz beograda...postoje i drugi gradovi u srbiji.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман27. мај 2013. 02:21

    Bilo bi super da javite da li su podeljene ulaznice ;)

    ОдговориИзбриши

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу