Нешто тражите?

понедељак, 8. јул 2013.

Весела недеља у бутику Les Petits!

Шарени кутак у срцу града заиста је одлучио да развесели своје купце! У периоду од 8. до 12. јула, бутик Les Petits организује веселу недељу:


Прво за бебироне – купите један, а други бодић добијате на поклон! Раде се у величинама од 1 до 18 месеци.

 
 
 
 
 
 
 
Или, изаберите хаљиницу, а шешир добијате на поклон! У величинама од 3 месеца до 2 године!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
За девојчице од 2 до 4 године можете изабрати хаљиницу па на поклон добити мараму или кабаницу и на поклон добити хеланке ( од 12 месеци до 4 године)!


За девојчице од 5 до 10 година уколико купите један од 3 одабарана модела хаљинице, добијате на поклон одговарајући качкет или мараму!


 
 
 
 
 
 
Ни дечаци нису заборављени! Вероватно већ знате да је попуст од 30% већ кренуо, па уколико одлучите да обрадујете вашег омиљеног дечака мајицом, другу добијате по цени нижој за 50%!
 
То није све! Ове недеље, Кампер ципеле можете купити по цени од 5.690, а патике по цени од 4.790 динара, без обзира на модел, боју, величину или пол


 
 
А да су у Les Petits-у мислили и на маме, баке, тетке,... говори и следеће – уколико одлучите да купите Оilily торбу, новчаник добијате са 50% попуста.


Уз торбу за лаптоп, торбица за апарат и мобилни се добија са 50% попуста!
 
 
 
Добродошли на веселу недељу!



Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу