Нешто тражите?

петак, 27. септембар 2013.

Освојите улазнице за нови анимирани филм "Грозан ја 2"

 
Филм "Грозан ја 2" (Despicable Me 2) премијерно ће бити приказан данас, 27. септембра у биоскопу Cineplexx Delta City  у терминима од 18.30h и 19h. У осталим биоскопима филм ће моћи да се види од 28. септембра.

У осталим биоскопима од 28. септембра 2013.
СИНХРОНИЗОВАНО И ТИТЛОВАНО И У 3Д-у

Светски блокбастер „Грозан ја“, студија Универзал и Илуминејшн Интертејнмент, одушевио је публику целог света 2010. године, зарадио 540 милиона долара и постао 10. највећи анимирани филм у америчкој историји. Ове године, спремите се за други део и наставак лудила који праве Малци.
 
Крис Меледандри и његов тим створили су потпуно нову комичну авантуру у којој се враћају (бивши?) супер злочинац Гру (Небојша Дугалић / Стив Карел), његове предивне девојчице, и непредвидљиви и урнебесно смешни Малци... и гомила нових, потпуно откачених ликова.

Гру је оставио иза себе живот супер зликовца и решио да се стара о Марго (Мина Ненадовић / Миранда Косгрув), Едит (Милица Матејић / Дана Гајер) и Агнес (Тиња Дамњановић / Елзи Фишер). Сада Гру, Др Нефарио (Русмир Агачевић Рус / Расел Бренд) и Малци имају довољно слободног времена.

Али, само што је почео да се навикава на улогу породичног човека из предграђа, супер-тајна организација, која се бори против зла у целом свету, долази њему на врата. Сада Гру и његова нова партнерка, Луси (Мина Лазаревић), треба да открију ко је одговоран за спектакуларне злочине и да их приведу правди. Ипак, потребан је највећи светски бивши супер зликовац, да би се ухватио неко ко претендује да га замени на том месту.

Екипи повратника сада се придружује и Милан Тубић / Кен Јеонг (Ханговер), као Флојд Орлокосић – најчешће осумњичени за све гнусне злочине који су почињени у свету од када је Гру изашао из игре. Ту је и Предраг Ејдус / Стив Куган, као Сајлас Овногуз – Лусин шеф из Анти зликовачке Лиге и супер-шпијун чије презиме даје повода за бескрајне шале за Малце. Појављује се и Марко Марковић / Моисес Еријас као Антонио, кога Марго симпатише навелико, а који константно нервира Груа; и Марко Живић / Бенџамин Брет као Едуардо Перез, Антониов отац, власник ресторана Салса & Салса, и човек који можда јесте, а можда и није нај-мачо супер зликовац који је икад постојао, озлоглашени Ел Мачо.
 
 
 
Taramaunt и Детињарије читаоцима поклањају 3х2 улазнице за пројекцију филма "Грозан ја" у суботу, 28. септембра у 16:15, у дворани Дома Синдиката. Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com са насловом "Грозан ја" и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно!



Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу