Нешто тражите?

четвртак, 26. септембар 2013.

Бесплатни часови дојења за маме и труднице


La Leche Лига је основана 1956. те године у САД-у и од свог оснивања се бави помагањем мамама око дојења. Иза ове организације стоји тим стручњака, педијатра, антрополога и акушера из целог света.
Филозофија La Leche Лиге је да свака мама може и треба да доји а да су лидери ту да помогну са конкретним саветима на месечним састанцима и преко телефона. La Leche Лига има своје лидере-волонтере у преко 50 земаља света, а одскора и у Србији, и могу се контактирати на телефон 069/3777-026.

Потпуно бесплатни часови дојења за маме и труднице се одржавају у Америчком кутку Дома Омладине у Београду.


Следећа радионица La Leche Лиге је  30 септембра, 2013., од 18:00-19:30 сати.

Тема: Сазнајте све о предностима дојења за маму и бебу
Особа за контакт: Maрија Тараба, тел. 069/3777-026.
Труднице и маме са бебама у наручју су добродошле!

За све остале информације погледати wеб сајт За све остале информације погледати нас wеб сајт http://www.llli.org/serbia.html
Pin It Now!

2 коментара:

  1. Our pay for term paper writing services are reputable and known for offering high quality custom term papers. We normally write academic papers in all disciplines of study.

    ОдговориИзбриши
  2. It is important for cultural studies coursework writing service students to seek Cultural Studies Writing Services from a reputable cultural studies assignment writing service provider for their cultural studies research paper services.

    ОдговориИзбриши

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу