Нешто тражите?

понедељак, 2. септембар 2013.

Почиње упис у Школу за тате и тата-мате

Такмичењем тата у атријуму Делта Ситија, сутра, 3. септембра од 18 часова, биће најављен почетак рада "Школе за тате и тата-мате бај Комбанк"
Тате ће се надметати у пресвлачењу пелена, везивању бебе у колицима, као и у прелажењу преко препрека са колицима, а од 15. септмебра све заинтересоване очеве очекују занимљиве лекције о родитељству.

Од сада ће и татама уз стручна предавања бити лакше.

Пре почетка надметања наступиће хор Музичке радионице Мари Мари. Задатак да одабере најшарматнијег, најпажљивијег, најјачег, најсналажљивијег и најмаштовитијег тату припашће жирију састављеном од познатих мама и трудница Мари Мари, Маје Николић, Данијеле Јанков, Милице Зарић и Нине Лечић.

Такмичење је замишљено као увод у "Школу за тате и тата -мате бај Комбанк" која ће бити бесплатна за све тате, старатеље и друге „очинске фигуре“ – “тата-мате” деце до 12 месеци.

Јединствена у Србији и региону, Школа је осмишљена да пружи психолошку и практичну помоћ татама новорођених беба да се што боље снађу у новој улози.

Пријава се обавља преко сајта www.tata-mata.rs, а школа ће се одржавати две недеље сваког месеца (по три сата), са почетком од 15. септембра.

Аутор пројекта који се организује под покровитељством УНИЦЕФ-а и Секретаријата за социјалну заштиту града Београда је брачни и породични терапеут и школски психолог Ивана Вукмирица – Баћановић. Она ће уједно бити и главни предавач „Школе за тате (и тата-мате)“.

Тате, да бисте без страха и проблема уживали у родитељству, пријавите се и упознајте се са корисним саветима!
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу