Нешто тражите?

понедељак, 2. септембар 2013.

Породични сајам у петак и суботу испред ТЦ "Ушће"

Испред ТЦ "Ушће", 7. и 8. септембра од 10.00 до 20.00 сати, биће одржан 6. Породични сајам. За малишане, тате и маме – улаз је бесплатан.
За два дана сајма, на 1.500 м² представиће се више десетина излагача са омиљеним дечјим маскотама, укусним бесплатним дегустацијама и едукативним и креативним радионицама.

Док маме и тате слушају савете педијатра, логопеда и стручних лица из области медицине, малишани ће моћи да се забаве у великом забавном парку или уз програм на главној бини уз дечје представе, аниматоре, кловнове, такмичарске игре, наступе културноуметничких и балетских група.

Осим тога, могу учествовати у Великом новобеоградском маскембалу, у недељу од 18:30. Најоригиналнија идеја, најкреативнији костим, најмлађи и најслађи учесник маскембала биће награђен путовањем за целу породицу.

Организатор је агенција New Look Plus и Ушће СЦ, а сајам се одржава под покровитељством Секретаријата за образовање и дечију заштиту, Општине Нови Београд и Туристичке организације Београда. (danubeogradu.rs)
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу