Нешто тражите?

понедељак, 2. септембар 2013.

Освојите карте за нови Дизнијев анимирани хит - Авионе 3Д!

Авиони (Planes), нови анимирани хит који стиже из Дизни радионице премијерно је приказан 31. августа.
Ако сте волели Дизнијеве "Аутомобиле", "Авионе" ћете сигурно обожавати!

Ово је акциона, анимирана, комедија, авантура у којој главну улогу има Дасти (глас му позајмљује Милан Антонић/ Дејн Кук), добродушни пољопривредни авион који сања о томе да учествује у тркама на великим висинама. Али Дасти није направљен за трке и притом се боји висине. Зато ће се обратити војном пилоту Капетану да му помогне да се квалификује за трку у којој ће покушати да победи Растурача, авион који брани титулу шампиона. Дастијева храброст је стављена на тест јер ће морати да досегне висине о којима никад није ни сањао и да опчињени свет инспирише да се вине у небо.

Taramaunt и Детињарије читаоцима поклањају 2х2 улазнице за пројекцију "Авиона" у уторак, 3. септембра у 16:30, у биоскопу Рода Cineplexx. Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com са насловом "Авиони" и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно!
 
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу